Доставяме за 1 ден до цялата страна/в работни дни/

Маратонките с дебела подметка – новият писък на модата

20.11.2018
Маратонките с дебела подметка – новият писък на модата

Когато става въпрос за кецове и маратонки, основен фаворит през този сезон са моделите с дебела подметка. Манията по обемните на вид спортни обувки бързо ни завладя, защото освен че са удобни са и стилни, добавят към нашия ръст онези няколко сантиметра, които все не ни достигат.

За добро или лошо, клишето, че живеем в забързано ежедневие, е съвсем вярно. И за да съумеем да се справяме с него, обувката е достигнала висота, на която комфортът е от първостепенно значение.

Мъжки Маратонки

Специално внимание обръщаме на големите обемни маратонки или още познати като „dadsneakers” (маратонките на татко). След като Balenciaga първи представиха смелия модел, те бързо спечелиха сърцата на мъже и жени по цял свят поради своята практичности 80-арски вайб. Обликът на маратонките е груб, цветен и смел. Толкова смел, че можете да ги съчетаете както със спортна, така и с кежуъл визия.

Подобни маратонки екстремно биха разчупили и иначе сивата и скучна офис визия.

Дамски кецове

Добавете любимата си пола, дами, а господата могат да изберат панталон в изчистен цвят, бяла риза или семпла тениска, блейзър за по-шик излъчване и воала - готови сте да направите на пух и прах стереотипите по един модерен и стилен начин!

Ако есенно-зимните боти също са ви поомръзнали, то тогава смело миксирайте своя стил със спортни боти от ново поколение! Освен че са топли, те притежават хитовата дебела подметка Chunky. Особено подходящи са за небрежна офис визия, стига да добавите към тях блейзър, който да внесе нужната елегантна нотка.

В този ред на мисли, няма как да пропуснем и кецовете от ново поколение, които са удобни, практични и шик. Обикновено са с равна висока платформа и различни акценти, като най-открояващият се от тях са камъните върху нея. Комбинирайте ги с изчистени дънки и тишърт, като оставите те да бъдат най-забележителния елемент в аутфита ви. По-смелите от вас пък могат да ги съчетаят съвсем успешно с коктейлна рокля и клъч.

Каквито и спортни обувки да изберете за своето ежедневие или парти визия, винаги залагайте на комфорта, но не забравяйте и своята доза индивидуализъм, която ще ви отличи сред всички останали.

Сподели Сподели с facebook Сподели с Google+ Сподели с Pinterest
« Назад към всички статии